Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά στο κομμωτήριο Kteis

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση με τα μαλλιά μας. Ένα κακό κούρεμα ή ένα λάθος στο χρώμα είναι αρκετό για να καταστρέψει την διάθεσή μας. Το Kteis hair είναι ο χώρος που εγγυάται ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί στα μαλλιά σου. Ευκαιρία λοιπόν να κάνεις την αλλαγή που πάντα ήθελες.

Όλες φοβόμαστε την αλλαγή στα μαλλιά μας

Για καιρό ήθελα να κάνω μια αλλαγή στα μαλλιά μου. Αλλά ανησυχούσα για ένα κακό αποτέλεσμα. Τότε ανακάλυψα τυχαία στα social media το κομμωτήριο Kteis. Οι δεκάδες φωτογραφίες χαμογελαστών γυναικών με έκαναν να κλείσω το πρώτο μου ραντεβού. Υπέροχα λαμπερά μαλλιά, κουρέματα που κολακεύουν το πρόσωπό και χρώματα γεμάτα υγεία και ζωντάνια. Είδα όλα όσα χρειαζόταν για να πειστώ.

Στο κομμωτήριο Kteis θα αναδείξεις τα μαλλιά σου

Το κομμωτήριο ξεχωρίζει για το μοντέρνο του στιλ και το φιλικό περιβάλλον. Η φιλοσοφία του υποστηρίζει πως η εξωτερική εμφάνιση αντανακλά τον εσωτερικό κόσμο του καθένα. Τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι το προσωπικό ενδιαφέρον για κάθε πελάτη και ο σεβασμός για τις προσωπικές του επιθυμίες. Μια αλλαγή στα μαλλιά δεν είναι εύκολη απόφαση και σίγουρα πρέπει να υπάρχει η σωστή καθοδήγηση. Και μόνο με αυτήν μπορείς να έχεις ένα άψογο τελικό αποτέλεσμα.

Η προσωπική μου εμπειρία

Η επίσκεψή μου ξεκίνησε με το απαραίτητο καφεδάκι και συζήτηση με τον προσωπικό μου κομμωτή. Αφού αποφασίσαμε το χρώμα και το κούρεμα που θα μου ταίριαζαν, έπειτα έγινε και ένα μικρό μάθημα με χρήσιμα tips. Μου πρότειναν ένα πακέτο με σαμπουάν και μάσκα αναδόμησης. Η σωστή εφαρμογή τους εξασφαλίζει μια υγιή όψη στα μαλλιά (by the way ακολούθησα τις οδηγίες και είχα όντως αποτέλεσμα).

Στο κομμωτήριο Kteis θα βρεις προϊόντα από εταιρείες όπως L’Oreal professionel, Moroccanoil, Paul Mitchell, Goldwell, Kerastase και Previa. Τελικά, ψηφίζω KTEIS. ‘Έτσι, θα έχω το κεφάλι μου όμορφο και ήσυχο.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τον χώρο και τις υπηρεσίες του Kteis by dakis pap τσέκαρε Facebook και Instagram.

Άνω Τζουμαγιάς 60, Τούμπα, Θεσσαλονίκη. Τηλ. 2310 930 361.

charasynd
charasyndhttp://thesstips.gr
Introvert, foodie, and traveler. Born and raised in Thessaloniki, Greece. Thesstips is my personal blog where I post whatever I find beautiful and interesting.

Δες επιπλέον

Σχόλια

Advertismentspot_img

Most Popular

Discover more from Thesstips

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading