• Home
  • Tips
  • Οι top συναυλίες του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Οι top συναυλίες του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών ήταν μήνες ζωηρoί, έντονοι, αισθαντικοί, μελωδικοί, δροσεροί, ανάλαφροι, δοτικοί, κεφάτοι. Όμως ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος φέρνουν ακόμα πιο δυνατά events.

Ο Αύγουστος ξεκινά με The Sisters of Mercy και τελειώνει με Μιχάλη Χατζηγιάννη, Δον Κιχώτη, Marseaux, Νίκο Πορτοκάλογλου & ΦΑΤΜΕ. Ο Σεπτέμβριος θα μας βρει με Χρήστο Θηβαίο & Μίλτο Πασχαλίδη σε ένα αφιέρωμα για τον Θάνο Μικρούτσικο. Έπειτα, συνεχίζει με Φοίβο Δεληβοριά, Πυξ Λαξ, Νίκο & Γιώργο Στρατάκη, Active Member, Bukovo Fest, Joker/TwoFace, Toni Sfino, Τάνια Τσανακλίδου, Jethro Tull… για να κλείσει στις 24 με το party λήξης του Φεστιβάλ.

Οι παρακάτω συναυλίες είναι αυτές που δεν πρέπει να χάσεις!

Αύγουστο στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

ΤΕ 03/08 | ΣΥΝΑΥΛΙΑ The Sisters of Mercy

Οι θρυλικοί The Sisters of Mercy μετρούν μαζί μας επί σκηνής τα σαράντα χρόνια της καλλιτεχνικής τους πορείας. Έχοντας συμβάλλει στην εναλλακτική σκηνή με έντονο το πολιτικό στοιχείο, η μουσική τους παραμένει μια ζοφερή και σκοτεινή διασταύρωση μεταξύ metal, hard rock και ψυχεδέλειας, που συχνά ενσωματώνει dance beats. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30. Εισιτήρια από 36€.

ΤΕ 24/08 | ΣΥΝΑΥΛΙΑ Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς- ερμηνευτές της γενιάς του, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και μας περιμένει για την πιο όμορφη, ανάλαφρη, συναισθηματική, μουσική εκδρομή. Ο αγαπημένος ερμηνευτής θα μας παρασύρει σε καλοκαιρινούς ρυθμούς, αφήνοντας το δικό του μουσικό σημάδι στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών. Μαζί του η Μελίνα Μακρή. Ώρα έναρξης: 21:30. Εισιτήρια από 14€.

Σεπτέμβριο στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

ΔΕ 05/09 | ΣΥΝΑΥΛΙΑ Πυξ Λαξ

Οι Πυξ Λαξ μας θυμίζουν τις παλιές μας συνήθειες, τις διαχρονικές μας αξίες, τη σημασία της μουσικής, της πιο κοινωνικής καλλιτεχνικής έκφρασης. Και θα το κάνουν μέσα από τους στίχους και τις μουσικές τους που μετρούν δεκαετίες. Ώρα έναρξης 21:00. Εσιτήρια από 13€.

ΤΕ 07/09 | ΣΥΝΑΥΛΙΑ Active Member

Ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia ετοίμασαν ένα οδοιπορικό στη μεγάλη δισκογραφία τους. Ήδη, ολοκλήρωσαν το νέο 22ο album τους με τίτλο «30» υπογραμμίζοντας έτσι την ανάγκη για επικοινωνία στα αυτονόητα, τη νίκη, την ήττα ή τον κίνδυνο που απειλεί. Αλλά και το μοίρασμα διηγήσεων από άκρη σε άκρη αυτού το κόσμου. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Εισιτήρια από 13€.

ΤΡ 20/09 | ΣΥΝΑΥΛΙΑ Τάνια Τσανακλίδου

Το «Μαγικό κουτί – μέρος δεύτερο» ανοίγει 26 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται να αποτελέσει τον «τόπο» που κατοικούν ατελέσφοροι έρωτες, ματαιώσεις και απώλειες, φόβοι και ελπίδες, η αποδοχή και η συμφιλίωση. Η Τάνια Τσανακλίδου έρχεται επί σκηνής με όχημα την αγάπη της για την μουσική και καλώντας μας να μεταναστεύσουμε μαζί της σε ένα σύμπαν ποίησης, ομορφιάς και ελευθερίας. Ώρα έναρξης 21:00. Εισιτήρια από 13€.

ΠΕ 22/09 | ΣΥΝΑΥΛΙΑ Jethro Tull

Οι θρυλικοί Jethro Tull θα εμφανιστούν στη Θεσσαλονίκη έχοντας βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στον σκληρό ήχο. Σήμερα, με 60 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως, περισσότερα από 21 άλμπουμ μεταξύ των οποίων 11 χρυσά και 5 πλατινένια και με περισσότερες από 3,000 live εμφανίσεις σε 40 χώρες, οι Jethro Tull έχουν χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο σημαντικά και εκκεντρικά progressive rock συγκροτήματα του 20ου αιώνα. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Εισιτήρια από 42€.

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2022

Κολοκοτρώνη 21, 56430 Σταυρούπολη, Θεσσααλονίκη.
Τηλ: 2310 589.200 / 589.237.

https://www.monilazariston.gr/