Βουτιά στην μεγαλύτερη πισίνα της Θεσσαλονίκης

πισίνα Θεσσαλονίκη

Μερικά χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης βρίσκεται ένα μέρος με γαλάζια νερά και φοίνικες. Ένα πολυτελές καταφύγιο για ατέλειωτες στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης. Στo ξενοδοχείο Nikopolis θα βρεις την μεγαλύτερη πισίνα στην Θεσσαλονίκη και στα Βαλκάνια και τον προσωπικό σου παράδεισο.

Η μεγαλύτερη πισίνα της Θεσσαλονίκης

Η εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου Nikopolis είναι απλά μαγευτική. Τα γαλάζια της νερά μάς προσκαλούν να κολυμπήσουμε σε αυτά από τα μέσα Μαΐου έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου. Μεγάλο πλεονέκτημα της πισίνας είναι η σταδιακή διαβάθμιση του βάθους, γεγονός που επιτρέπει σε όλες τις ηλικίες και σε άτομα με κινητικά προβλήματα να έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτήν. Πριν βγείτε στον χώρο της πισίνας μπορείτε να αφήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα στα ερμάρια των αποδυτηρίων και να κάνετε ντουζ στις εσωτερικές ή τις εξωτερικές ντουζιέρες. Έπειτα, με τα απολύτως απαραίτητα θα επιλέξετε την ξαπλώστρα που επιθυμείτε και θα δώσετε την παραγγελία σας στο pool bar. Από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ το προσωπικό του θα είναι εκεί για να σας προσφέρει τον καφέ, το ποτό και το σνακς της επιλογής σας.

πισίνα Θεσσαλονίκη

Πόσο κοστίζει η είσοδος στην πισίνα;

Δευτέρα με Παρασκευή: η είσοδος στην πισίνα κοστίζει 20€ για ένα άτομο και 30€ για δύο άτομα. Η τιμή περιλαμβάνει μόνο την χρήση της εξωτερικής πισίνας.

Σάββατο με Κυριακή: η είσοδος στην πισίνα κοστίζει 30€ για ένα άτομο και 50€ για δύο άτομα. Η τιμή περιλαμβάνει μόνο την χρήση της εξωτερικής πισίνας και του γυμναστηρίου – spa.

Παιδιά: η είσοδος για παιδιά 3-12 ετών είναι 15€.

Συνδρομές

Μήνας (Δευτ-Παρασκ) : 150€
Μήνας (Δευτ-Κυρ) : 220€
Δίμηνη : 320€
Τρίμηνη : 440€
Εξάμηνο : 600€

Πώς θα παώ στο ξενοδοχείο Nikopolis;

Η πρόσβαση για το ξενοδοχείο Nikopolis είναι εξαιρετικά εύκολη και με αυτοκίνητο και με το λεωφορείο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα από το Διαβαλκανικό νοσοκομείο επί της οδού Ασκληπιού και διαθέτει μεγάλο parking. Σε περίπτωση που μετακινείστε με λεωφορείο, επιλέξτε οποιαδήποτε γραμμή καταλήγει στον τερματικό σταθμό του ΙΚΕΑ και από εκεί συνεχίστε την πορεία σας με τα πόδια. Το ξενοδοχείο Nikopolis και η ωραιότερη πισίνα στην Θεσσαλονίκη απέχουν από τον τερματικό σταθμό μόλις 5 λεπτά.

Ξενοδοχείο Nikopolis Thessaloniki

Ασκληπιού 16-18 Πυλαία.
Email spa.nikopolis@hotel-nikopolis.com
Τηλ. 2310 401046.

Το Ξενοδοχείο Nikopolis έχει αναστολή λειτουργίας από τον 03/2024 μέχρι νεοτέρας.