10 χρόνια κλείνει φέτος το Navarino Challenge

Navarino Challenge BIKE

10 χρόνια συμπληρώνει φέτος το Navarino Challenge, η κορυφαία γιορτή αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα. Στις 21-23 Οκτωβρίου 2022, άνθρωποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό δίνουν και πάλι ραντεβού στην Costa Navarino και την Πύλο.

Η ιστορία του Navarino Challenge

Από το 2013, όταν η διοργάνωση ξεκίνησε, το Navarino Challenge έθεσε τη δραστηριότητα του τρεξίματος ως αναπόσπαστο κομμάτι της. Από την επόμενη κιόλας χρονιά, τα αθλήματα έγιναν περισσότερα. Σήμερα μετράμε πάνω από 30 αθλητικές δραστηριότητες, 15 Ολυμπιακά αθλήματα και 45 διεθνείς και εθνικές διακρίσεις.

Navarino Challenge 2022

Στις 21-23 Οκτωβρίου 2022, άνθρωποι όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσία Ολυμπιονικών, δίνουν και πάλι ραντεβού στην Costa Navarino και την Πύλο.

Από τη διάσημη Βοϊδοκοιλιά μέχρι την ιστορική Πύλο

Το Navarino Challenge δεν σταματά να προωθεί τις ομορφιές της Μεσσηνίας μέσα από τον αθλητισμό. Από το παλάτι του Νέστορα, μέχρι το Παλαιόκαστρο και την παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, τη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας, τη Σφακτηρία και το Νιόκαστρο της Πύλου η διοργάνωση αναδεικνύει την ιστορία, τα Μεσαιωνικά κάστρα και τις παραδοσιακές γεύσεις, ενώνοντας την Πύλο και ολόκληρη τη Μεσσηνία.

Κάνε ποδήλατο (30χλμ & Bike tour) 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά να κάνουν Gravel Bike Tour 30χλμ. στον Καταρράκτη Καλαμάρη και να κάνουν στάση για φαγητό δοκιμάζοντας παραδοσιακές Μεσσηνιακές γεύσεις, σε συνεργασία με το Navarino Outdoors. Για περισσότερες πληροφορίες: outdoors(at)costanavarino.com

Κάνε την εγγραφή σου στο τρέξιμο

Οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν σε έναν από τους κορυφαίους Ημιμαραθωνίους 21,1χλμ. στην Ελλάδα, διασχίζοντας την πανέμορφη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, να επιλέξουν τη διαδρομή των 10χλμ. ή τη διασκεδαστική διαδρομή των 5χλμ. Powered by Samsung την οποία μπορούν να ακολουθήσουν ακόμα και με δυναμικό βάδισμα. Για τους μικρότερους φίλους του τρεξίματος η παιδική διαδρομή του 1χλμ, θα αποζημιώσει παιδιά 10-14 ετών και παιδιά έως 9 ετών. Για τις εγγραφές ισχύουν early bird προσφορές έως τις 31 Ιουλίου με έκπτωση πάνω από 50% ενώ ο παιδικός αγώνας διεξάγεται χωρίς κόστος συμμετοχής. Λάβε μέρος τώρα μέσα από την ειδική φόρμα που είναι διαθέσιμη στο ακόλουθο link .

Ζήσε τη μοναδική αθλητική εμπειρία και μείνε στο The Westin Resort Costa Navarino

Απόλαυσε ένα τριήμερο γεμάτο με υπαίθριες δραστηριότητες ευεξίας για μικρούς και μεγάλους. Απόκτησε το πλήρες πακέτο αθλητικών δράσεων, που περιλαμβάνει ημιδιατροφή και ζήσε τη μοναδική αθλητική και πολιτιστική εμπειρία της χρονιάς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino μπορείς να στείλεις το email σου στο booking(at)navarinochallenge.com ή να καλέσεις το Vita N Travel στο +30 210 3249070. Δες εδώ τα πακέτα.
 
Hashtags: #navarinochallenge #costanavarino #sportsunitespeople 10yearsNavarinoChallenge #eatwell #runwell #livewell

Website
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
TikTok