• Home
  • Tips
  • Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για το Reworks festival 2021

Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για το Reworks festival 2021

Το Reworks festival 2021 θα πραγματοποιήσει την φετινή του διοργάνωση με μια ειδική έκδοση, λόγω του κορωνοϊού. Μάθε όλες τις τελευταίες πληροφορίες για το μεγάλο music festival της Θεσσαλονίκης.

Πώς θα είναι το Reworks festival 2021;

Όλες οι δράσεις του Reworks festival θα πραγματοποιηθούν σε μια σκηνή. Eκτός της μίας ημέρας που θα είναι μια γιορτή στην πόλη, σε συνεργασία με διάφορους πολιτιστικούς χώρους και καταστήματα εστίασης. 

Πρέπει να είμαι εμβολιασμένος για να έρθω;

Mε το υπάρχον ΦΕΚ αρ. Β3899-202, η πρόσβαση σε ανοιχτούς χώρους δεν απαιτεί την προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή αρνητικού τεστ. Ωστόσο δύναται αυτό το ΦΕΚ να αλλάξει κάποια στιγμή από τις υπεύθυνες κρατικές αρχές. Σε αυτή την περίπτωση το reworks δεν φέρει καμία ευθύνη. 

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με καθήμενους;

Ναι, όπως ορίζουν οι ισχύουσες οδηγίες, προδιαγραφές και κανονισμοί από τις αρχές για όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους στην Ελλάδα. 

Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας; 

Με βάση το ισχύον πλαίσιο γύρω από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις η χρήση μάσκας κατά την πρόσβαση, έξοδο και διάρκεια της δράσης είναι υποχρεωτική. 

Υπάρχει πρόσβαση για ΑΜΕΑ;

Ναι.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο online; 

Σύμφωνα με τους κανονισμούς οι αρχές απαγορεύουν την πώληση φυσικών εισιτηρίων. Ετσι για φέτος όλες οι πωλήσεις εισιτηρίων, θα λάβουν χώρα αποκλειστικά online από την Ticketmaster και από το δίκτυο καταστημάτων Public σε όλη την Ελλάδα. 

Μπορώ να αγοράσω εισιτήριο με Freedom Pass;

Ναι, μπορείς να προμηθευτείς το εισιτήριο σου με Freedom Pass μέσω της Ticketmaster, του παρόχου που χειρίζεται όλα τα εισιτήρια του reworks. 

Έχω αγοράσει all day pass 2020. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω στη φετινή διοργάνωση ή το 2022;

Ναι, εφόσον δεν είχες ζητήσει και λάβει επιστροφή χρημάτων το 2020, το εισιτήριο σου ισχύει κανονικά για την διοργάνωση του 2021 ή αν θέλεις μπορείς να το μεταφέρεις στο επόμενο reworks το 2022. Στέλνεις απλά ένα email ενημέρωσης στο info@reworks.gr μέχρι την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 στις 12 το μεσημέρι όπου μας ενημερώνεις για την προτίμηση σου. Σε περίπτωση μη αποστολής, το εισιτήριο σου αυτόματα ισχύει για την φετινή διοργάνωση.

Το πρόγραμμα του Reworks festival 2021

DAY 1 The Paradox: Jean-Phi Dary & Jeff Mills

To reworks με υπερηφάνεια παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πρότζεκτ του θρυλικού πρωτοπόρου της Detroit Techno, Jeff Mills και του Γάλλου μουσικού της τζαζ, Jean-Phi Dary. Ένα ρεσιτάλ αυτοσχεδιασμού, ένα σπάνιο μείγμα techno, jazz, afrobeat σε ένα μοναδικό πρότζεκτ που έχει ενθουσιάσει τους μουσικόφιλους στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη 👉https://bit.ly/3gCuxC7

DAY 2: tba

DAY 3: Max Cooper A/V Live

Ο Max Cooper είναι μια από τις προσωπικότητες που πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα τα όρια και τις δυνατότητες της ηλεκτρονικής μουσικής, από την ηχογράφηση και την παραγωγή έως τα ειδικά set και συναυλίες που εξελισσουν το είδος και το οδηγούν σε νέα ανεξερεύνητα και συναρπαστικά μονοπάτια.Ένα υπερθέαμα ήχου και εικόνας από έναν εκ των σπουδαιότερων δημιουργών της εποχής, που θα απολαύσουμε στην τρίτη ημέρα του reworks, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.

DAY 4: tba

Εισιτήρια Reworks festival 2021

Τα ειδικά πάσα με πρόσβαση σε όλες τις δράσεις του φεστιβάλ αλλά και τα ατομικά εισιτήρια για την πρώτη ημέρα του reworks και τη συναυλία The Paradox είναι τώρα διαθέσιμα μέσω Ticketmaster: https://bit.ly/3jh0vWc.Σύντομα θα διατεθούν και τα εισιτήρια για τις υπόλοιπες ημέρες ξεχωριστά μαζί με τις ανακοινώσεις των καλλιτεχνών.