• Home
  • Tips
  • Αυτοί είναι οι θερινοί κινηματογράφοι της Θεσσαλονίκης

Αυτοί είναι οι θερινοί κινηματογράφοι της Θεσσαλονίκης

Θερινός κινηματογράφος Θεσσαλονίκη

Δύο είναι τα πράγματα που οι περισσότεροι κάνουν κάθε καλοκαίρι. Πρώτον, πηγαίνουν στην θάλασσα και δεύτερον πηγαίνουν σε κάποιο θερινο κινηματογράφο. Πολλοί εξ αυτών έχουν πλέον εκσυγχρονιστεί, ενώ άλλοι συνεχίζουν τις προβολές τους αλά παλεά. Διάλεξε τον αγαπημένο σου θερινό κινηματογράφο στην Θεσσαλονίκη και καλή προβολή!

Θερινός κινηματογράφος Σινέ Ναταλί

Γυρνώντας από την λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου προς το σπίτι σου, σίγουρα έχεις προσέξει την ταμπέλα με το όνομα Σινέ Ναταλί. Εξάλλου βρίσκεται εκεί από το 1970.

Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 3. Τηλέφωνο 2310-829457.

Θερινό Σινέ Απόλλων

Κρυμμένο καλά μέσα στα στενά, βρίσκεται το αδελφάκι της Ναταλί, το Σινέ Απόλλων. Ξεκινά τις προβολές του κάθε Μάϊο.

Γενική είσοδος 7 € . Φοιτητικά, Εκπαιδευτικά, Ανέργων, Κάρτες πολιτισμού: 5€

Σαρανταπόρου 4, 54640. Τηλέφωνο 2310-828642.

Ανοιχτά καθημερινά από τις 19:00. Επίσημη σελίδα στο Facebook.
Τιμή εισιτηρίου: 8€
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη: 6€
Φοιτητικά, Εκπαιδευτικά, Ανέργων, Κάρτες πολιτισμού: 6€

Θερινός Κινηματογράφος Τζένη Καρέζη

Το θερινό σινεμά Τζένη Καρέζη βρίσκεται στον Δήμο Παύλου Μελά. Συγκεκριμένα βρίσκεται στις οδούς Μαυρομιχάλη και Φιλίππου στην Πολίχνη, αγκαλιά με το δασάκι της Ελπίδος και το Πάρκο Κρύας Βρύσης. Σε μια μαγευτική τοποθεσία κυκλωμένο από πράσινο, όπου το γιασεμί και το αγιόκλημα αναβλύζουν νοσταλγία άλλων εποχών. Επαναλειτούργησε το καλοκαίρι του 2015 μετά από ένα μικρό διάλειμμα και επανέφερε την πολιτιστική δροσιά στις νύχτες του κοινού που ασπάζεται την κουλτούρα των θερινών προβολών. Διαθέτει χώρο για δωρεάν στάθμευση και είναι προσβάσιμο σε ΑμεΑ.

Ιστοσελίδα κινηματογράφου.

Μαυρομιχάλη & Φιλίππου, Πολίχνη. Τηλέφωνα: 2310 667626.

Θερινός Κινηματογράφος Τζένη Καρέζη

Σινέ Ελληνίς

Περνώντας έξω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ και συγκεκριμένα δίπλα από το Βελλίδειο, σίγουρα έχεις μυρίσει το φρέσκο ποπ κορν με το μπόλικο βούτυρο. Γι’αυτό ευθύνεται το Σινέ Ελληνίς.

Γενική είσοδος 8 ευρώ. Γενική Είσοδος – Φοιτητικά, Άνεργοι, >65, ΑΜΕΑ, Εκπαιδευτικοί 6 ευρώ.

Λεωφόρος Στρατού. Τηλέφωνο 2310-292304.

Σινέ Αύρα

Ο Θερινός Κινηματογράφος ΑΥΡΑ της Δημοτικής Εμπορικής Τουριστικής Επιχείρησης Καλαμαριάς (Δ.Ε.Τ.Ε.Κ.) Α.Ε. ΟΤΑ, συνεχίζοντας την παράδοση του θερινού σινεμά μετράει ήδη πάνω από 23 χρόνια λειτουργίας.

Επίσημη σελίδα στο Facebook. Πρόγραμμα προβολών και νέα θα βρείτε στο site του δήμου Καλαμαριάς, εδώ.

Πλαζ Αρετσούς, Καλαμαριά. Τηλέφωνο 2310-454525.
Κάθε Πέμπτη γενική είσοδος 4 ευρώ.

Θερινός κινηματογράφος Σινέ Πανόραμα

Σινέ Πανόραμα και Σινέ Πυλαία

Η ποιότητα στις προβολές του «CINE Πυλαία» είναι δεδομένη και διαχρονική, φέτος όμως προστίθενται και οι κανόνες ασφαλείας για την αποτροπή μετάδοσης του COVID 19. Με απόλυτο σεβασμό στην δημόσια υγεία και πιστή τήρηση των υγειονομικών οδηγιών, οι αποστάσεις μεταξύ των καθισμάτων έχουν μεγαλώσει γεγονός που συνεπάγεται μικρότερο αριθμό θεατών.

Για τον λόγο αυτό φέτος οι θεατές διευκολύνονται και με τηλεφωνικές προκρατήσεις στο τηλέφωνο 2313302635, ενώ το επόμενο διάστημα ξεκινούν και οι ηλεκτρονικές κρατήσεις.

Cine ΠΥΛΑΙΑ: Πολυτεχνείου 20
Πληροφορίες για τις ταινίες, τις ώρες προβολών και τηλεφωνικές κρατήσεις στο τηλέφωνο 2313 302635, στον ιστότοπο του Δήμου μας: http://www.pilea-hortiatis.gr και στο facebook Σινέ Πυλαία.

Cine ΠΑΝΟΡΑΜΑ: Αποστόλου Σαμανίδη 23
Πληροφορίες για τις ταινίες, τις ώρες προβολών και τηλεφωνικές κρατήσεις στο τηλέφωνο 2310346720, στον ιστότοπο του Δήμου μας: http://www.pilea-hortiatis.gr και στο facebook Σινέ Πανόραμα.

Να σημειωθεί ότι η τηλεφωνική κράτηση θα ισχύει μέχρι 30′ πριν την έναρξη της προβολής, το πρόγραμμα θα ανακοινώνεται ανά τρεις εβδομάδες, ενώ η τιμή θα παραμείνει η ίδια: 7 ευρώ η γενική είσοδος και 5 ευρώ το παιδικό. Μειωμένες τιμές και στη βραδινή προβολή των 11 μ.μ. όπου καθιερώνεται η γενική είσοδος των 5 ευρώ.

Σινέ Άλσος

Θερινό σινεμά παρακολουθεί και η Δυτική Θεσσαλονίκη, σε δύο διαφορετικά θερινά. Στο δήμο Συκεών (πρόσβαση με την γραμμή ΟΑΣΘ 28).

Διεύθυνση: Δεντροφυτεία Συκεών. Τηλέφωνο: 2310.200190. Πρόγραμμα και νέα θα βρείτε  στο site του δήμου, εδώ.

Σινέ Παράδεισος

Στρεμπενιώτη. Τηλέφωνο 2310-631700.

Περιοχή: Δ.Δ Νεάπολης. Πρόγραμμα και νέα θα βρείτε εδώ.

Σινέ Alex

Το CΙΝΕ ΑΛΕΧ, εγχείρημα του παππού Χαραλαμπου το 1968, συνεχίζει να μας ταξιδεύει στην μαγεία του κινηματογράφου υπό την διεύθυνση της μικρότερης κόρης του γεννήτορα του. Η καρέκλα τύπου «σκηνοθέτη», το στρόγγυλο σιδερένιο τραπεζάκι, η παγωμένη μπύρα και το λαχταριστό hot-dog ανά χείρας φέρνουν στους μεγαλύτερους μνήμες από τα παλιά και στους νεότερους εικόνες μιας κάποιας ασπρόμαυρης ταινίας.

2310269403. Αγίας Σοφίας και Ολύμπου γωνία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κανονικό εισιτήριο 7 ευρώ και μειωμένο 5 ευρώ.

Επίσημη σελίδα στο Facebook.

Δημοτικός Κινηματογράφος Εύοσμου

Μια ευχάριστη εναλλακτική διέξοδο ψυχαγωγίας συνεχίζει να προσφέρει ο Δημοτικός Κινηματογράφος Ευόσμου σε όλους τους Κινηματογραφόφιλους.

Οι cinephile κάθε ηλικίας θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους, παρακολουθώντας νέες ταινίες πρώτης προβολής από το πλούσιο πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου, σε ψηφιακή εικόνα και ήχο, σε μια αίθουσα ευρωπαϊκών προδιαγραφών με νέα άνετα καθίσματα. Στην οδό Μεγάλου Ανεξάνδρου 57, στο κτίριο που στεγάζει το «Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ευόσμου» λειτουργεί κινηματογραφική αίθουσα 315 θέσεων.

Η προβολή πραγματοποιείται από υπερσύγχρονο ψηφιακό σύστημα της Ιαπωνικής NEC, ενώ διατίθεται σύγχρονο σύστημα τρισδιάστατης απεικόνισης (3D) της Eyes3Shut με ενεργά γυαλιά, που υπόσχεται άριστη κινηματογραφική εμπειρία.

Η τιμή του εισιτηρίου για τους μαθητές και τα παιδιά ανέρχεται στα 5 €, για τους ενήλικες στα 6 € και για τους πολύτεκνους, τους άνεργους και τους κατόχους κάρτας Κ.Α.Π.Η. στα 3 €. Για τα Α.Μ.Ε.Α. η είσοδος είναι ελεύθερη. Ενώ κάθε Κυριακή πρωί η γενική είσοδος για όλους – μικρούς και μεγάλους είναι 3€.

Πληροφορίες είναι διαθέσιμες στα τηλέφωνα 2310762400 και 2310759766.

Village summer

Τα Village Cinemas πηγαίνουν ακόμα πιο κοντά στα αστέρια με τις καλοκαιρινές αίθουσες. Οι καλύτερες ταινίες παίζουν εδώ. Η μοναδική εμπειρία του Ελληνικού καλοκαιριού ντύνεται τώρα με κινηματογραφική μαγεία και συνοδεύεται από τα καλύτερα προϊόντα στα ανανεωμένα snack bars.

Διακοπές λοιπόν και στην πόλη, με εισιτήριο 7,5 ευρώ. Tο Village Θερινό πρωταγωνιστεί το καλοκαίρι!

Διεύθυνση: 11ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών
Τηλεφωνικές Πωλήσεις: 1 48 48 (με χρέωση).

Village 11 Cinemas @ Mediterranean Cosmos τηλέφωνο πληροφοριών: 2310 487810.

Η θερινή αίθουσα του Cineplexx

One Cineplexx summer cinema

Το εκπτωτικό εμπορικό κέντρο One Salonica απέκτησε το δικό του θερινό cinema. Η αλυσίδα κινηματογράφων Cineplexx διαθέτει την δική της θερινή αίθουσα 141 θέσεων στην οροφή του outlet mall. Με τεχνολογίες RealD 3D, Digital 2D υπόσχεται αξέχαστες βραδιές για τους σινεφίλ που θα το επιλέξουν.

Διεύθυνση: Κωλέττη 34, Γιαννιτσών 61, Θεσσαλονίκη 546 27.

Εδώ θα βρεις το πρόγραμμα και τις τιμές των εισιτηρίων.