Δωρεάν άθληση για όλους στην Θεσσαλονίκη

δωρεάν άθληση γυμναστική

Την ευκαιρία να αθληθούν δωρεάν ή με μικρό κόστος θα έχουν και φέτος οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης. Κάθε χρονιά τα αρμόδια τμήματα των δήμων διαμορφώνουν προγράμματα γυμναστικής και άθλησης για όλες τις ηλικίες. Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα προγράμματα, καθώς και την διαδικασία εγγραφής για δωρεάν άθληση στην Θεσσαλονίκη.

Άθληση ενηλίκων στον δήμο Κορδελιού – Εύοσμου

Προγράμματα Άθλησης Ενηλίκων υλοποιεί η Αντιδημαρχία Αθλητισμού & Νέας Γενιάς σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου. Την τρέχουσα αθλητική περίοδο δίνει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους αθλούμενους να ενταχθούν στα τμήματα της αρεσκείας τους.

Σύμφωνα με το νέο αναμορφωμένο πρόγραμμα της αίθουσας ενηλίκων του Δημοτικού Γυμναστηρίου επί της οδού Κολοκοτρώνη στον Εύοσμο, διευρύνονται οι ημέρες και οι ώρες λειτουργίας των τμημάτων Oρθοσωμικής, Pilates, Body Bars, Cross training, Total Body, TRX, YOGA, Pilates Foam Roller, ZUMBA, Tabata, Μυϊκής Ενδυνάμωσης και Ιnterval.

Παράλληλα, έχουν προστεθεί νέες ώρες των Τμημάτων Pilates Reformer, τόσο στο Γυμναστήριο Κολοκοτρώνη όσο και στο ΔΑΚ Ευόσμου.

Δείτε το νέο αναμορφωμένο πρόγραμμα της Αίθουσας Ενηλίκων του Δημοτικού Γυμναστηρίου Κολοκοτρώνη ΕΔΩ. Στο ίδιο link θα βρείτε και τις οδηγίες εγγραφής στο τμήμα της επιλογής σας.

Ψάχνεις τον κατάλληλο εξοπλισμό;

Τώρα που βρήκες τα προγράμματα για δωρεάν άθληση στην Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να προμηθευτείς και κατάλληλα ρούχα και παπούτσια. Επίσης, είναι χρήσιμα και απαραίτητα ένα καλό σακίδιο και ένα παγούρι για το νερό σου. Θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι ΕΔΩ σε μοναδικά web offers.

Άθληση για όλους στο δήμο Παύλου Μελά

Επισκεφθείτε το χώρο άθλησης που επιθυμείτε, την ώρα που αναγράφει το πρόγραμμα και διαλέξτε μαζί με τη γυμνάστρια ή το γυμναστή, το πρόγραμμα που σας ταιριάζει. Θα λειτουργήσουν περισσότερα από 40 διαφορετικά προγράμματα, σε 27 κλειστούς και ανοιχτούς χώρους των ΔΕ Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, καθώς και στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων – Μενεμένης «Κωνσταντίνος Καραμανλής» το οποίο διαθέτει γήπεδο Στίβου με διαδρομές ταρτάν, για τους Υποψηφίους στρατιωτικών σχολών & ΤΕΦΑΑ.

Φέτος λειτουργούν τα εξής τμήματα: Μουσικοκινητική Αγωγή, Παιδαγωγικά παιχνίδια, Cheerleading (αθλητικός ομαδικός χορός), Παραδοσιακοί χοροί, Μπαλέτο, Ρυθμική και Ενόργανη. Επίσης, Ορθοσωμική, Ορθοσωμική – βαράκια, Ορθοσωμική – κοντάρια, Ορθοσωμική για την τρίτη ηλικία, Θεραπευτική Γυμναστική, Μυϊκή Ενδυνάμωση, Ενδυνάμωση, Zumba, Pilates, Aerobic, Yoga, Tabata, Abs & Hips, Κοιλιακοί Ραχιαίοι, Streching, Dance Aerobic, Total Body, Tennis, Ping – Pong, Στίβος. Τέλος, υπάρχουν διάφορα τμήματα για την τρίτη ηλικία και τμήματα ΑμεΑ.

Δείτε την διαδικασία εγγραφής και το πρόγραμμα των τμημάτων ΕΔΩ.