Γνώρισε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου

Το κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου άνοιξε τις πύλες του την Τρίτη 18 Μαΐου 2021 για την φετινή σεζόν, με απόλυτη τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία από τον Covid-19. Στο κολυμβητήριο λειτουργούν καθημερινά τμήματα παιδιών, ενηλίκων και ΑΜΕΑ και φυσικά υπάρχουν και οι ώρες κοινού για ελεύθερη κολύμβηση.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο κολυμβητήριο

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις 12, 13 και 14 Μαΐου από τις 09.00 ως τις 17.00 και στις 17 Μαΐου από τις 08.00 ως τις 21.00 στα γραφεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου (οδός Θεσσαλονίκης 32 με Λ. Βύρωνος, Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο). Για διευκρινίσεις και πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2310690793.

Ωράριο λειτουργίας Κολυμβητηρίου

Δευτέρα έως Παρασκευή: 07.30 – 22.30.

Σάββατο: 09.00 – 17.00.

Δικαιολογητικά Κολυμβητηρίου ανά κατηγορία

Για παιδιά από 5-14 ετών:

A. Ιατρική βεβαίωση παιδιάτρου όπου θα πρέπει να βεβαιώνει – αναγράφει ότι το παιδί είναι καρδιολογικά και δερματολογικά υγιής ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ COVID-19 για να συμμετέχει σε πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης σε Δημοτικό Κολυμβητήριο.
Πιστοποιητικό γέννησης

B. Αίτηση εγγραφής του παιδιού από τον γονέα (από το κολυμβητήριο)

Γ. Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα (από το κολυμβητήριο)

Δ. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας του γονέα.

Για τα παιδιά από 15 έως 18 ετών:

Α. Ιατρική βεβαίωση παθολόγου όπου θα πρέπει να βεβαιώνει – αναγράφει ότι το παιδί είναι καρδιολογικά και δερματολογικά υγιής ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ COVID-19 για να συμμετέχει σε πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης σε Δημοτικό Κολυμβητήριο. Εναλλακτικά καρδιολόγος-δερματολόγος.

Β. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας του παιδιού

Γ. Αίτηση εγγραφής του παιδιού από τον γονέα (από το κολυμβητήριο)

Δ. Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα (από το κολυμβητήριο)

Ε. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας του γονέα

Για ενήλικες:

α. Ιατρική βεβαίωση παθολόγου όπου θα πρέπει να βεβαιώνει – αναγράφει ότι ο ενήλικας είναι καρδιολογικά και δερματολογικά υγιής ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ COVID-19 για να αθληθεί – κολυμπήσει σε Δημοτικό Κολυμβητήριο. Εναλλακτικά καρδιολόγος-δερματολόγος.
β. Αίτηση εγγραφής (από το κολυμβητήριο)
γ. Υπεύθυνη Δήλωση (από το κολυμβητήριο)
δ. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

Επιπλέον δικαιολογητικά για ειδικές κατηγορίες:

Άνεργοι: – Βεβαίωση ανεργίας από ΟΑΕΔ – Εκκαθαριστικό Σημείωμα 2019 (έως 25.000 ευρώ).
Φοιτητές: – Αντίγραφο φοιτητικής ταυτότητας (για φοιτητές έως 28 ετών).
Τρίτεκνη – Πολύτεκνη οικογένεια: – Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. – Εκκαθαριστικό σημείωμα 2019 (έως 25.000 ευρώ)
Μονογονεϊκή οικογένεια – Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή επίσημο έγγραφο που να δηλώνει την επιμέλεια των παιδιών – Εκκαθαριστικό σημείωμα 2019 (έως 25.000)
ΑΜΕΑ: – Βεβαίωση αναπηρίας από ΚΕΠΑ – Απαραίτητη συνοδεία εξειδικευμένου γυμναστή όπου απαιτείται ανάλογα με την πάθηση.

Οι αθλούμενοι στο πλαίσιο των μέτρων που ισχύουν για την προστασία από τον Covid-19 πρέπει να γνωρίζουν ότι:

– Κατά την είσοδό τους στο Κολυμβητήριο θα πρέπει να επιδεικνύουν εκτυπωμένο το αποτέλεσμα εβδομαδιαίου τεστ για Covid19 – αρνητικό- (δεκτά όλα τα είδη τεστ, και το self).

– Αν ο αθλούμενος είναι εμβολιασμένος και με την δεύτερη δόση (μετά την πάροδο του 14ημερου), με την επίδειξη του πιστοποιητικού του, δεν χρειάζεται να φέρει τεστ.

– Επιτρέπεται αυστηρά 8 άτομα ανά διαδρομή ή 80 άτομα συνολικά στην πισίνα.

– Τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά μέχρι νεωτέρας.

Τί θα χρειαστείς για το κολυμβητήριο

Υπάρχει μία σειρά από πράγματα που θα χρειαστεί για το κολυμβητήριο. Ο απαραίτητος εξοπλισμός περιλαμβάνει μαγιό, σκουφάκι, γυαλιά, πετσέτα και ένα λουκέτο για το ερμάριο όπου θα αφήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Μπορείς να μπεις στην σελίδα του Zakcret sports για να δεις web offers στα συγκεκριμένα είδη, αλλά και σε άλλα αξεσουάρ πισίνας όπως βατραχοπέδιλα κλπ.