Γνώρισε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου

κολυμβητήριο

Το κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου άνοιξε τις πύλες για την φετινή σεζόν. Στο κολυμβητήριο λειτουργούν καθημερινά τμήματα παιδιών, ενηλίκων και ΑΜΕΑ και φυσικά υπάρχουν και οι ώρες κοινού για ελεύθερη κολύμβηση.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο κολυμβητήριο

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις 12, 13 και 14 Μαΐου από τις 09.00 ως τις 17.00 και στις 17 Μαΐου από τις 08.00 ως τις 21.00 στα γραφεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου (οδός Θεσσαλονίκης 32 με Λ. Βύρωνος, Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο). Για διευκρινίσεις και πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2310690793.

Ωράριο λειτουργίας Κολυμβητηρίου

Δευτέρα έως Παρασκευή: 07.30 – 22.30.

Σάββατο: 09.00 – 17.00.

Δικαιολογητικά Κολυμβητηρίου ανά κατηγορία

Για παιδιά από 5-14 ετών:

A. Ιατρική βεβαίωση παιδιάτρου όπου θα πρέπει να βεβαιώνει – αναγράφει ότι το παιδί είναι καρδιολογικά και δερματολογικά υγιής, για να συμμετέχει σε πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης σε Δημοτικό Κολυμβητήριο.

B. Αίτηση εγγραφής του παιδιού από τον γονέα (από το κολυμβητήριο)

Γ. Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα (από το κολυμβητήριο)

Δ. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας του γονέα.

Για τα παιδιά από 15 έως 18 ετών:

Α. Ιατρική βεβαίωση παθολόγου όπου θα πρέπει να βεβαιώνει – αναγράφει ότι το παιδί είναι καρδιολογικά και δερματολογικά υγιής, για να συμμετέχει σε πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης σε Δημοτικό Κολυμβητήριο. Εναλλακτικά καρδιολόγος-δερματολόγος.

Β. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας του παιδιού

Γ. Αίτηση εγγραφής του παιδιού από τον γονέα

Δ. Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα

Ε. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας του γονέα

Για ενήλικες:

α. Ιατρική βεβαίωση παθολόγου όπου θα πρέπει να βεβαιώνει – αναγράφει ότι ο ενήλικας είναι καρδιολογικά και δερματολογικά υγιής. Εναλλακτικά καρδιολόγος-δερματολόγος.
β. Αίτηση εγγραφής (από το κολυμβητήριο)
γ. Υπεύθυνη Δήλωση (από το κολυμβητήριο)
δ. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

Επιπλέον δικαιολογητικά για ειδικές κατηγορίες:

Άνεργοι: – Βεβαίωση ανεργίας από ΟΑΕΔ – Εκκαθαριστικό Σημείωμα 2019 (έως 25.000 ευρώ).
Φοιτητές: – Αντίγραφο φοιτητικής ταυτότητας (για φοιτητές έως 28 ετών).
Τρίτεκνη – Πολύτεκνη οικογένεια: – Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. – Εκκαθαριστικό σημείωμα 2019 (έως 25.000 ευρώ)
Μονογονεϊκή οικογένεια – Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή επίσημο έγγραφο που να δηλώνει την επιμέλεια των παιδιών – Εκκαθαριστικό σημείωμα 2019 (έως 25.000)
ΑΜΕΑ: – Βεβαίωση αναπηρίας από ΚΕΠΑ – Απαραίτητη συνοδεία εξειδικευμένου γυμναστή, ανάλογα με την πάθηση.

Τί χρειάζεται για το κολυμβητήριο

Υπάρχει μία σειρά από πράγματα που χρειάζεσαι για το κολυμβητήριο. Ο απαραίτητος εξοπλισμός περιλαμβάνει μαγιό, σκουφάκι, γυαλιά, πετσέτα και ένα λουκέτο για το ερμάριο όπου θα αφήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Μπορείς να μπεις στην σελίδα του Zakcret sports για να δεις web offers στα συγκεκριμένα είδη, αλλά και σε άλλα αξεσουάρ πισίνας όπως βατραχοπέδιλα κλπ.

Discover more from Thesstips

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading