Γνώρισε το κολυμβητήριο Πανοράματος

Κολυμβητήριο Πανοράματος πισίνα

Το κολυμβητήριο Πανοράματος διαθέτει κλειστή πισίνα και είναι διαθέσιμη για το κοινό 12 μήνες το χρόνο. Οι εξειδικευμένοι προπονητές του κολυμβητηρίου διοργανώνουν καθημερινά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης, καθώς και άσκησης για μικρούς και μεγάλους.

Δημοτικό Κολυμβητήριο Πανοράματος – ωράριο λειτουργίας

Καθημερινές 08:00-20:00. Σαββατοκύριακα κλειστά.

Τηλέφωνα δημοτικού κολυμβητηρίου Πανοράματος: 2310-340361. Διεύθυνση Θέρμης 32, Πανόραμα 552 36.

Διαθέσιμα προγράμματα άσκησης/εκμάθησης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΚΟΡΜΟΥ-ΜΕΣΗΣ: Εξειδικευμένο πρόγραμμα με ειδικές ασκήσεις κάθετης κολύμβησης για ανακούφιση από πόνους μέσης και πλάτης.

AQUA AEROBIC: Πρόγραμμα γυμναστικής μέσα στο νερό, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες άνω των 14 ετών. Στοχεύει στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της μυϊκής ενδυνάμωσης, χωρίς επιβάρυνση του σώματος στον αυχένα, τη μέση και τις αρθρώσεις .

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ: Πρόγραμμα μαθημάτων για όλα τα επίπεδα, με λεπτομερειακή ανάλυση της τεχνικής της κολύμβησης και στα 4 στυλ. Οι ενήλικες σε διάστημα 6 μηνών καταφέρνουν να κολυμπούν έως και 1500μ. Η γνώση της σωστής κολύμβησης είναι εφόδιο ζωής με τεράστιο όφελος για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Τα προγράμματα ανεβαίνουν κάθε έτος στην ιστοσελίδα του δήμου και στο Facebook.

Εγγραφές

Απαραίτητη είναι η βεβαίωση παθολόγου ή καρδιολόγου, καθώς και η βεβαίωση δερματολόγου.

Υπάρχει μία σειρά από πράγματα που θα χρειαστεί για το κολυμβητήριο. Ο απαραίτητος εξοπλισμός περιλαμβάνει μαγιό, σκουφάκι, γυαλιά, πετσέτα και ένα λουκέτο για το ερμάριο όπου θα αφήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα. Μπορείς να μπεις στην σελίδα του Zakcret sports για να δεις web offers στα συγκεκριμένα είδη, αλλά και σε άλλα αξεσουάρ πισίνας όπως βατραχοπέδιλα κλπ.