Γνώρισε το κολυμβητήριο Πανοράματος

Το κολυμβητήριο Πανοράματος διαθέτει κλειστή πισίνα και είναι διαθέσιμη για το κοινό 12 μήνες το χρόνο. Από τους εξειδικευμένους προπονητές του κολυμβητηρίου διοργανώνοντα καθημερινά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης, καθώς και άσκησης για μικρούς και μεγάλους.

Δημοτικό Κολυμβητήριο Πανοράματος ωράριο λειτουργίας

Καθημερινές 08:00-20:00
Σαββατοκύριακα κλειστά.

Τηλέφωνα δημοτικού κολυμβητηρίου Πανοράματος: 2310-340361. Διεύθυνση Θέρμης 32, Πανόραμα 552 36.

Διαθέσιμα προγράμματα άσκησης/εκμάθησης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΚΟΡΜΟΥ-ΜΕΣΗΣ

Εξειδικευμένο πρόγραμμα με ειδικές ασκήσεις κάθετης κολύμβησης για ανακούφιση από πόνους μέσης και πλάτης.

AQUA AEROBIC

Πρόγραμμα γυμναστικής μέσα στο νερό, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες άνω των 14 ετών. Ενδείκνυται για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της μυϊκής ενδυνάμωσης χωρίς επιβάρυνση του σώματος στον αυχένα, τη μέση και τις αρθρώσεις .

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Πρόγραμμα μαθημάτων για όλα τα επίπεδα, με λεπτομερειακή ανάλυση της τεχνικής της κολύμβησης και στα 4 στυλ. Οι ενήλικες σε διάστημα 6 μηνών καταφέρνουν να κολυμπούν έως και 1500μ. Η γνώση της σωστής κολύμβησης είναι εφόδιο ζωής με τεράστιο όφελος για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Κάθε χρόνο το πρόγραμμα και τα μαθήματα ανανεώνονται, έτσι θα πρέπει να ελέγχεις την ιστοσελίδα του δήμου ή το Facebook του κολυμβητηρίου.

Τί θα χρειαστείς για την εγγραφή σου

Απαραίτητη είναι η βεβαίωση παθολόγου ή καρδιολόγου, καθώς και η βεβαίωση δερματολόγου. Επίσης, λόγω των μέτρων για τον COVID-19 πρέπει να διαθέτετε βεβαίωση εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ.

Υπάρχει μία σειρά από πράγματα που θα χρειαστεί για το κολυμβητήριο. Ο απαραίτητος εξοπλισμός περιλαμβάνει μαγιό, σκουφάκι, γυαλιά, πετσέτα και ένα λουκέτο για το ερμάριο όπου θα αφήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Μπορείς να μπεις στην σελίδα του Zakcret sports για να δεις web offers στα συγκεκριμένα είδη, αλλά και σε άλλα αξεσουάρ πισίνας όπως βατραχοπέδιλα κλπ.