Απόδραση στις παραλίες της Χαλκιδικής με 6 ευρώ

Αν βρίσκεσαι στην Θεσσαλονίκη, τότε οι παραλίες της Χαλκιδικής αποτελούν την πρώτη επιλογή για τα καλοκαιρινά σου μπάνια. Μάθε πώς μπορείς να τις επισκεφτείς δίνοντας μόλις 6 ευρώ!

Στην Χαλκιδική με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Ψωμιάδης

Καθημερινά μπάνια στα Νέα Φλογητά προσφέρει το ταξιδιωτικό πρακτορείο Ψωμιάδης. Κάθε πρωί στις 07:40 τα λεωφορεία ξεκινούν από τέσσερα διαφορετικά σημεία της Θεσσαλονίκης (δείτε τα εδώ) και επιστρέφουν στις 13:30 τις καθημερινές και στις 18:00 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα. Το κόστος συμμετοχής ήταν 6€ κατ’ άτομο τις καθημερινές (μέχρι και το καλοκαίρι του 2023).

Υπάρχουν εκδρομές σε προγραμματισμένες ημερομηνίες για άλλες περιοχές της Χαλκιδικής, με το κόστος να ανεβαίνει στα 12€. Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε μήνα στο site του Psomiadis travel.

Πληροφορίες – Εγγραφές στα τηλέφωνα: 2310682900, 6980077206 και 6981875523.

Στην Χαλκιδική με το Πρακτορείο Ζορπίδης

Ημερήσιες εκδρομές για παραλίες της Χαλκιδικής και άλλους προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας προσφέρει και το πρακτορείο Ζορπίδης. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα για το καλοκαίρι, κάνοντας κλικ εδώ. Το κόστος ξεκινά από τα 16€ το άτομο.

Στην Χαλκιδική με το Πρακτορείο Tsakiris travel

Το πρακτορείο Tsakiris travel μάς πηγαίνει καθημερινά στα Φλογητά ξεκινώντας από τα Δυτικά, με κόστος 5 ευρώ (μέχρι και το καλοκαίρι του 2023). Ταυτόχρονα πραγματοποιεί ημερήσιες εκδρομές σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Καβάλας σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα κάνοντας κλικ εδώ.

Στην Χαλκιδική με το Beach bar Pastazi

Από τα λίγα beach bars που πλέον προσφέρουν πακέτο ολοκληρωμένης μετακίνησης και φιλοξενίας στον επισκέπτη είναι το Pastazi all day beach bar. Το κόστος συμμετοχής είναι 12€ (μέχρι και το καλοκαίρι του 2023) και στην τιμή περιλαμβάνεται καφές, νερό και μεταφορά από και προς τη Θεσσαλονίκη.

• Υποχρεωτική Κράτηση στο τηλέφωνο 6983655755.

Αφετηρία Λευκός Πύργος (Βασιλικό θέατρο – άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Αναχώρηση: Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 11:20. Σάββατο στις 10:20.

Επιστροφή από το Pastazi στις 19:00.

Στις παραλίες με το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής

Για όσους δεν διαθέτουν αυτοκίνητο το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής αποτελεί σχεδόν μονόδρομο. Τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής εκτελούν καθημερινά δρομολόγια από την Θεσσαλονίκη προς πολλούς προορισμούς της Χαλκιδικής, τόσο το καλοκαίρι όσο και τον υπόλοιπο χρόνο. Στην ιστοσελίδα των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής μπορείς να δεις τους προορισμούς, τα δρομολόγια και να κλείσεις τα εισιτήριά σου online.

charasynd
charasyndhttp://thesstips.gr
Introvert, foodie, and traveler. Born and raised in Thessaloniki, Greece. Thesstips is my personal blog where I post whatever I find beautiful and interesting.

Δες επιπλέον

Σχόλια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Advertismentspot_img

Most Popular

Discover more from Thesstips

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading