5 βιβλία για το καλοκαίρι του 2022

Ψάχνεις βιβλία για το καλοκαίρι του 2022; Αυτές είναι 5 προτάσεις βιβλίων, για τις φετινές σου διακοπές. Ένα μυθιστόρημα που μας ταξιδεύει από την Κέρκυρα στο Λονδίνο. Ένα έγκλημα στο Βερολίνο. Οι σκέψεις του Νίτσε και του Πάουλο Κοέλο. Και τέλος, ένα βιβλίο που στοχεύει στην ευεξία. Ας δούμε αναλυτικά τα καλύτερα βιβλία για το καλοκαίρι του 2022. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και καλή ανάγνωση!

Το νησί της βροχής – Ένα μυστικό ημερολόγιο | Δραγωνέα Δανάη

Η ’Ιζι είναι αποφασισµένη να κάνει τα πάντα για να επιστρέψει από την Κέρκυρα στο αγαπηµένο της Λονδίνο. Ώσπου στη σοφίτα του παµπάλαιου σπιτιού όπου έχει µετακοµίσει γνωρίζει την Αριάνα, η οποία θέλει να φύγει από το «νησί της βροχής» πιο πολύ κι απ’ όσο η ίδια.

Βέβαια, υπάρχει ένα µικρό πρόβληµα: η Αριάνα ζει στον 19ο αιώνα…

Μαζί µε το (πρώην) πιο αντιπαθητικό αγόρι της τάξης της, τον Βικέντιο, η Ίζι θα λύσει το µυστήριο γύρω από την Αριάνα. Οι δυο τους ανακαλύπτουν στοιχεία σε ένα αινιγµατικό τετράδιο µουσικής. Κυνηγούν φτερωτά λιοντάρια και γνωρίζουν την «πραγµατική» Κέρκυρα.

Αρχική τιμή 15 ευρώ. Τελική τιμή 13,5 ευρώ εδώ.

Σκέψου όπως ο Νίτσε | Μασελό Ναταναέλ

Μπορεί ο µεγάλος φιλόσοφος Νίτσε να σε καθοδηγήσει στην πορεία προς την αυτοπραγµάτωση; «Γίνε αυτό που είσαι».

Ο Ναταναέλ Μασελό, διδάκτωρ φιλοσοφίας, συνθέτει τις σκέψεις και τη ζωή του φιλοσόφου σε αυτό το ξεχωριστό βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης. Ο Νίτσε µάς καλεί µε τόλµη να γίνουµε κάτι παραπάνω από αναγνώστες, κάτι παραπάνω από θεατές. Μας προσκαλεί σε ένα πραγµατικό φιλοσοφικό βάπτισµα. Μας διδάσκει ότι το να ερµηνεύουµε και να βιώνουµε την ύπαρξή µας είναι δύο στοιχεία άρρηκτα συνδεδεµένα. Η ανάγνωση των έργων του µπορεί να αλλάξει µια ζωή.

Αρχική τιμή 15,40. Τελική τιμή 13,86 εδώ.

Καθαρότητα | Κλις Βίνσεντ

Ένας κατά συρροήν δολοφόνος αναστατώνει το Βερολίνο. Το τρίτο θύµα του, µια ηλικιωµένη κυρία, είναι στο τραπέζι του καθιστικού της, ντυµένη µε κατάλευκο πουκάµισο. Το διαµέρισµα καθαρισμένο εξονυχιστικά – εφιάλτης για κάθε ιατροδικαστή. Η τελευταία ελπίδα του Τµήµατος Ανθρωποκτονιών να βρει τον «Φασίνα» είναι ο Γιούλιους Κερν. Παλιότερα είχε καταφέρει να ανακαλύψει τον σκληρό δράστη µιας µαζικής δολοφονίας. Όµως τότε σχεδόν κατέρρευσε. Τώρα, ενώ ο Κερν ξαναβρίσκει σιγά σιγά την παλιά του φόρµα, ο αντίπαλός του έχει ήδη στο στόχαστρό του το επόµενο θύµα του.

Αρχική τιμή 16,50. Τελική τιμή 14,85 εδώ.

Ο τοξοβόλος | Κοέλο Πάουλο

Ο δρόµος του τόξου είναι ο δρόµος της χαράς και του ενθουσιασµού, της τελειότητας και του λάθους, της τεχνικής και του ενστίκτου.

Από τον συγγραφέα που γράφει σε µια παγκόσµια γλώσσα και τα βιβλία του έχουν αντίκτυπο σε εκατοµµύρια ζωές, µια εµπνευσµένη ιστορία.

Ο καλύτερος τοξοβόλος της χώρας, ο Τετσούγια, τώρα ζει ως ταπεινός ξυλουργός σε ένα χωριό. Τώρα είναι μπροστά σε μια πρόκληση ενός άλλου τοξοβόλου. Ο Τετσούγια διδάσκει τον ξένο καθώς και ένα ντόπιο αγόρι τη φιλοσοφία της τοξοβολίας. Στον Τοξοβόλο, ο Paulo Coelho σκιαγραφεί τον δρόµο του τόξου, που αντιστοιχεί όχι µόνο στην τοξοβολία, αλλά σε όλες τις πτυχές της ζωής, και φανερώνει τις αρετές που πρέπει να τη διακρίνουν.

Έγραψα αυτό το βιβλίο στο οποίο το τόξο, το βέλος, ο στόχος και ο τοξοβόλος αποτελούν αναπόσπαστα µέρη του ίδιου συστήµατος ανάπτυξης και πρόκλησης.

―Paulo Coelho

Αρχική τιμή 16 ευρώ. Τελική τιμή 14,40 εδώ.

Θέλω να είμαι καλά | Καραμαλή Λένα

Επιθυμία όλων μας είναι να έχουµε ευεξία. Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι γνωριµίας µε τον εαυτό µας και τα µονοπάτια της σκέψης µας, µέσα από επιστηµονικά δεδοµένα, για να µπορέσουµε κάποια στιγµή να πούµε επιτέλους «είµαι καλά».

Μέσα από αυτό το βιβλίο θα ανακαλύψουµε το νόηµα της ευτυχίας και τους τρόπους µε τους οποίους θα την κατακτήσουµε. Μέσα από αυτό το βιβλίο θα µάθουµε συνειδητά να επιχορηγούµε περισσότερο τα θετικά συναισθήµατα. Να επιλέγουµε το χαµόγελο, το άγγιγµα, την αγκαλιά, το παιχνίδι, το γέλιο σε µεγαλύτερες δόσεις στην καθηµερινότητά µας. Να καλλιεργούµε την ενσυναίσθηση, τη συµπόνια, τη συγχώρεση, την καλοσύνη, την αγάπη, την ευγνωµοσύνη. Θα εκτιμήσουμε τα πράγµατα γύρω µας µε έναν διαφορετικό τρόπο, χωρίς να χρειάζεται πια να χάσουµε κάτι για να καταλάβουµε την αξία του. Θα νιώθουµε ότι έχουµε πληρότητα, έτσι θα δηλώνουµε εµπιστοσύνη στην ίδια τη ζωή.

Αρχική τιμή 17. Τελική τιμή 15,30 εδώ.

Θέλεις περισσότερα βιβλία για το καλοκαίρι του 2022; Ανακάλυψε εδώ μοναδικά web offers σε νέους και παλαιότερους τίτλους.

charasynd
charasyndhttp://thesstips.gr
Introvert, foodie, and traveler. Born and raised in Thessaloniki, Greece. Thesstips is my personal blog where I post whatever I find beautiful and interesting.

Δες επιπλέον

Σχόλια

Advertismentspot_img

Most Popular

Discover more from Thesstips

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading