Γνώρισε το δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμαριάς

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς λειτουργεί όλο το χρόνο, με εξαίρεση τις πολύ κρύες ημέρες του χειμώνα. Διαθέτει ανοιχτή θερμαινόμενη πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων, 50 μέτρων με οκτώ διαδρομές, ισοθερμικό σκέπασμα (κουβέρτα) για την προστασία του νερού από το κρύο όταν δεν λειτουργεί η πισίνα.

Κολυμβητήριο Καλαμαριάς – κανόνες λειτουργίας

Λόγω των Υγειονομικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ, το Δημοτικό Κολυμβητήριο λειτουργεί με τους παρακάτω όρους:

  • Όλοι όσοι εισέρχονται φορούν μάσκες προσώπου.
  • Στα αποδυτήρια, τηρείται αυστηρά ο αριθμός των 5 ατόμων ανά αποδυτήριο, και φροντίζουν όλοι να έχουν ασφαλείς αποστάσεις μεταξύ τους.
  • Το ντους διαρκεί μερικά λεπτά.
  • Στην πισίνα, τηρείται ο αριθμός των 12 λουόμενων ανά διαδρομή, ή συνολικά 96 ατόμων σε όλη την εγκατάσταση(πισίνα και περιβάλλον χώρος).
  • Υπάρχουν αντισηπτικά υγρά σε όλη την εγκατάσταση.
  • Η καθαριότητα με απολυμαντικά μέσα γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε όλη την εγκατάσταση.
  • Στην γραμματεία περνούν όλοι ένας-ένας.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση των ιατρικών βεβαιώσεων (δερματολόγος-παθολόγος ή καρδιολόγος) . Η προσκόμιση εβδομαδιαίου αρνητικού αποτελέσματος self test ή rapid test. (Για όσους προσκομίσουν πιστοποιητικό πλήρως εμβολιασμού μετά το πέρας 14 ημερών δεν χρειάζεται self test ή rapid test.

Το κολυμβητήριο λειτουργεί καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Διαθέσιμα προγράμματα

Μπορείτε να δείτε όλα τα προγράμματα στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμαριάς, κάνοντας κλικ εδώ.

ΚΑΠΗ: Δωρεάν (ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) σε όσους προσκομίσουν:

  1. Εκκαθαριστικό της προηγούμενης (ή της εκάστοτε τρέχουσας χρονιάς) και το συνολικό δηλωθέν πραγματικό και όχι τεκμαρτό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 12.000 €,
  2. Την κάρτα του ΚΑΠΗ του Δήμου Καλαμαριάς σε ισχύ. (Όχι ένα από τα δύο). Εάν δεν συντρέχουν οι δύο αυτές προϋποθέσεις, ισχύει η κανονική μηνιαία ή ημερήσια συνδρομή. (30 € μηνιαίως ή 2€ ημερησίως)

ΑΝΕΡΓΟΙ: Δωρεάν (ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) σε όσους προσκομίσουν :

1.Κάρτα Ανεργίας σε ισχύ

2.Εκκαθαριστικό της προηγούμενης (ή της εκάστοτε τρέχουσας χρονιάς) με το συνολικό δηλωθέν πραγματικό και όχι τεκμαρτό εισόδημα να μην ξεπερνά τις 12.000 €. Εάν δεν συντρέχουν και οι δύο προϋποθέσεις, το μέλος θα πληρώνει κανονικά το αντίτιμο της μηνιαίας συνδρομής, ή ημερήσιας (30 €μηνιαίως ή 2 € ημερησίως).

Εγγραφές και κόστος

Ο μήνας κοστίζει 30 ευρώ, ενώ μαθητές, πολύτεκνοι και εργαζόμενοι στον δήμο Καλαμαριάς πληρώνουν μισό αντίτιμο.
Για τις ώρες κοινού το κόστος είναι 2 ευρώ η επίσκεψη.

Απαραίτητες είναι οι ιατρικές βεβαιώσεις απο Παθολόγο ή Καρδιολόγο, και απο Δερματολόγο.

Πατήστε εδώ  για να διαβάσετε τους κανονισμούς λειτουργίας  του Κολυμβητηρίου. Πατήστε εδώ για να δείτε λεπτομέρειες για την διαδικασία εγγραφής στο Δημοτικό κολυμβητήριο, και να “κατεβάσετε”  τις αιτήσεις εγγραφής.

Χηλής 53, Καλαμαριά 551 32. Τηλέφωνο 2313 314-293.

Υπάρχει μία σειρά από πράγματα που θα χρειαστεί για το κολυμβητήριο. Ο απαραίτητος εξοπλισμός περιλαμβάνει μαγιό, σκουφάκι, γυαλιά, πετσέτα και ένα λουκέτο για το ερμάριο όπου θα αφήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Μπορείς να μπεις στην σελίδα του Zakcret sports για να δεις web offers στα συγκεκριμένα είδη, αλλά και σε άλλα αξεσουάρ πισίνας όπως βατραχοπέδιλα κλπ.