Γνώρισε το δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμαριάς

Κολυμβητήριο Καλαμαριάς

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς λειτουργεί όλο το χρόνο, με εξαίρεση τις πολύ κρύες ημέρες του χειμώνα. Διαθέτει ανοιχτή θερμαινόμενη πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων, 50 μέτρων με οκτώ διαδρομές.

Διαθέτει ανοιχτή θερμαινόμενη πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων, 50 μέτρων, με οκτώ διαδρομές. Επίσης, δύο αποδυτήρια και κερκίδα 400 καθήμενων.

Οι μαθητές/φοιτητές και μαθήτριες/φοιτήτριες πρέπει να προσκομίζουν κάθε φορά με την είσοδο τους στην εγκατάσταση, και το πάσο τους. Τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Καλαμαριάς, πρέπει να προσκομίζουν για την εγγραφή τους, αλλά και σε κάθε μηνιαία ανανέωση, την κάρτα του ΚΑΠΗ που ανήκουν. τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) πρέπει να προσκομίσουν για την εγγραφή τους, την βεβαίωση από την αρμόδια αρχή που ορίζει το ποσοστό αναπηρίας (πάνω από 67%)

Εγγραφές και κόστος

Ο μήνας κοστίζει 30 ευρώ, ενώ μαθητές, πολύτεκνοι και εργαζόμενοι στον δήμο Καλαμαριάς πληρώνουν μισό αντίτιμο. Για τις ώρες κοινού το κόστος είναι 2 ευρώ η επίσκεψη. Απαραίτητες είναι οι ιατρικές βεβαιώσεις απο Παθολόγο ή Καρδιολόγο, και απο Δερματολόγο.

Θα βρείτε τους κανονισμούς λειτουργίας για το κολυμβητήριο Καλαμαριάς εδώ. Ενώ εδώ υπάρχουν λεπτομέρειες για την διαδικασία εγγραφής στο Δημοτικό κολυμβητήριο, και να “κατεβάσετε”  τις αιτήσεις εγγραφής.

Χηλής 53, Καλαμαριά 551 32. Τηλέφωνο 2313 314-293.

Ο απαραίτητος εξοπλισμός κολυμβητηρίου περιλαμβάνει μαγιό, σκουφάκι, γυαλιά, πετσέτα και λουκέτο για το ερμάριο. Μπορείς να μπεις στην σελίδα του Zakcret sports για να δεις web offers στα συγκεκριμένα είδη.