Γνώρισε το δημοτικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο χώρο της πρώην Αλάνας Τούμπας, στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κλεάνθους. Όσοι το επιλέξουν έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε προγράμματα ελεύθερης κολύμβησης και σε οργανωμένα προγράμματα άθλησης, υπό την επίβλεψη ειδικευμένων καθηγητών Φυσικής Αγωγής.

Η πισίνα που διαθέτει το δημοτικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης είναι Ολυμπιακών διαστάσεων (50μ.), ανοικτή και διαθέσιμη για το κοινό 12 μήνες το χρόνο. Στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου υπάρχει κυλικείο και φυσικά αποδυτήρια ανδρών και γυναικών.

Τί θα χρειαστείτε για το κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης

Για την εγγραφή σας θα χρειαστεί βεβαίωση από καρδιολόγο ή παθολόγο και βεβαίωση από δερματολόγο. Επίσης, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον COVID-19 βεβαίωση ότι έχετε εμβολιαστεί ή αρνητικό τεστ. Επίσης θα χρειαστείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό που περιλαμβάνει μαγιό, σκουφάκι, γυαλιά, πετσέτα και ένα λουκέτο για το ερμάριο όπου θα αφήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Μπορείς να μπεις στην σελίδα του Zakcret sports για να δεις web offers στα συγκεκριμένα είδη, αλλά και σε άλλα αξεσουάρ πισίνας όπως βατραχοπέδιλα κλπ.

Ειδικά μέτρα λόγω COVID-19

Σε συμμόρφωση με τις οδηγίες της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής του Ε.Ο.Δ.Υ. και της Γ.Γ.Α. για την ασφαλή άθληση, ισχύουν τα παρακάτω:

  1. Προϋπόθεση χρήσης η διενέργεια εβδομαδιαίου τεστ (self test, rapid test, pcr). Δεν απαιτείται για όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και έχουν περάσει 14 ημέρες από την ολοκλήρωσή του.
  2. Προηγείται ηλεκτρονική κράτηση για την επιθυμητή ημέρα άσκησης (την ίδια μέρα ή την επόμενη εργάσιμη) στον παρακάτω σύνδεσμο
    https://opengov.thessaloniki.gr/opengov/eservices/swim/.
  3. Οι πληρωμές θα γίνονται αποκλειστικά με τη χρήση τραπεζικών καρτών (POS).

Πρόγραμμα ελεύθερης κολύμβησης στο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης

Δείτε εδώ το πρόγραμμα που ισχύει από 05-09-2022.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310907711 της γραμματείας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τα διαθέσιμα προγράμματα, τις τιμές ανά πρόγραμμα και αναλυτικά τους κανόνες του κολυμβητηρίου.