Γνώρισε το δημοτικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης

κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης εδρεύει στο χώρο της πρώην Αλάνας Τούμπας, στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κλεάνθους. Προσφέρει προγράμματα ελεύθερης κολύμβησης και οργανωμένα προγράμματα άθλησης, υπό την επίβλεψη ειδικευμένων καθηγητών Φυσικής Αγωγής.

Η πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου Θεσσαλονίκης είναι Ολυμπιακών διαστάσεων (50μ.), ανοικτή και διαθέσιμη για το κοινό 12 μήνες το χρόνο. Στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου υπάρχει κυλικείο και φυσικά αποδυτήρια ανδρών και γυναικών.

Τί είναι απαραίτητο για την εγγραφή;

Για την εγγραφή σας είναι απαραίτητη βεβαίωση από καρδιολόγο ή παθολόγο και βεβαίωση από δερματολόγο. Επίσης, ο απαραίτητος εξοπλισμός περιλαμβάνει μαγιό, σκουφάκι, γυαλιά, πετσέτα και ένα λουκέτο για το ερμάριο όπου αφήνετε τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Προϋποθέσεις εγγραφής: Ιατρική βεβαίωση Παθολόγου ή Καρδιολόγου και Δερματολόγου. Για παιδιά ηλικίας έως 15 ετών βεβαίωση Παιδιάτρου. Άνω των 65 βεβαίωση Καρδιολόγου και Δερματολόγου.

Μπορείς να μπεις στην σελίδα του Zakcret sports για να δεις web offers στα συγκεκριμένα είδη, αλλά και σε άλλα αξεσουάρ πισίνας όπως βατραχοπέδιλα κλπ.

Πρόγραμμα ελεύθερης κολύμβησης στο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης

Μέχρι το Σάββατο 01-06-2024 το ωράριο λειτουργίας για την ελεύθερη κολύμβηση κοινού είναι: ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9:00-14:30 & 15:30-21:00 & ΣΑΒΒΑΤΟ: 9:00-14:00.

Η λειτουργία των τμημάτων υδρογυμναστικής θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 15/04/2024.

Τα παιδικά τμήματα ξεκινούν την Δευτέρα 22/04/2024.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310907711 της γραμματείας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου. Στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τα διαθέσιμα προγράμματα, τις τιμές ανά πρόγραμμα και αναλυτικά τους κανόνες του κολυμβητηρίου.