Γνώρισε το δημοτικό κολυμβητήριο Παύλου Μελά

κολυμβητήριο Παύλου Μελά

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Παύλου Μελά διαθέτει πισίνα ολυμπιακών προδιαγραφών. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του συνδυάζουν την ασφάλεια με την προσβασιμότητα και την άνεση. Δες τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα προγράμματα και τον εξοπλισμό που θα χρειαστείς για να κάνεις εκεί τις βουτιές σου.

Εγγραφή στο κολυμβητήριο Παύλου Μελά

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Παύλου Μελά ανοίγει τον Ιούνιο του κάθε έτους. Οι εγγραφή είναι online στο https://demos365pavlosmelas.intellisoft.gr/ εκτός των ατόμων τρίτης ηλικίας οι οποίοι μπορούν να κάνουν και δια ζώσης εγγραφή. Θα βρεις το κολυμβητήριο στη συμβολή των Οδών Ιθάκης και Περικλέους στην Άνω Ηλιούπολη. Πρόσβαση είναι εύκολη με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Συγκεκριμένα με τις Γραμμές 32 Α μέσω Γυμναστηρίου στάση Ιθάκης 2 και 34 Άνω Ηλιούπολη στάση Ιερού Ναού Προφήτη

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 21.30. Σάββατο: 9.30 – 16.30. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 607-457, 2310 643-963.

Για την εγγραφή σας είναι απαραίτητη η βεβαίωση παθολόγου ή καρδιολόγου, καθώς και δερματολόγου. Μπορείτε να βρείτε την λίστα με τα διαθέσιμα προγράμματα, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Ο απαραίτητος εξοπλισμός για την πισίνα περιλαμβάνει μαγιό, σκουφάκι, γυαλιά, πετσέτα και ένα λουκέτο για το ερμάριο. Μπορείς να τα βρεις στην σελίδα του Zakcret sports σε μοναδικά web offers.

Discover more from Thesstips

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading