Το alternative γιαπί σερβίρει καφέ, ποτό και βινύλια

Στην Θεσσαλονίκη η ζωή κυλά στα στενά, στα χρωματιστά καφέ που ανακαλύπτεις ξαφνικά, στους ανθρώπους της. Μια πόλη ζωντανή και παλλόμενη, που πάντα έχει να σου ψιθυρίσει κάτι καινούργιο. Όπως το all day café bar με alternative πνεύμα, που οφείλεται κατά κύριο λόγο στους ανθρώπους του και στους θαμώνες του μαγαζιού. Καλώς ήρθατε στο cafe bar γιαπί.

Οι παρέες συνήθως γράφουν ιστορία

Τρεις φίλοι με πολλά χιλιόμετρα σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και με όρεξη να φτιάξουν κάτι νέο, δημιούργησαν το γιαπί. Ο χώρος αν και μετράει μερικούς μήνες ζωής, έχει αποκτήσει ήδη το δικό του κοινό. Είναι ένας ακομπλεξάριστος χώρος, έτοιμος να αγκαλιάσει κάθε επισκέπτη και κάθε είδους τέχνη. Αυτήν την περίοδο επικεντρώνεται κυρίως στην φιλοξενία μουσικών events με ακούσματα που ξεκινούν από old rock n roll και μπορούν να φτάσουν μέχρι και την techno. Στόχος της παρέας είναι να λειτουργήσουν σταδιακά όλοι οι διαθέσιμοι χώροι, δίνοντας στέγη σε κάθε είδους καλλιτεχνική έκφραση.

Tip: Οι ωραίες μουσικές, οι θεματικές βραδιές και τα live με μπάντες διοργανώνονται στα τέλη κάθε εβδομάδας. Ενημερώσου για το πρόγραμμα από τη σελίδα του cafe bar γιαπί στο facebook.

γιαπί με σήμα την μπετονιέρα

Στο γιαπί η διακόσμηση είναι λιτή, αφού η έμφαση δίνεται αλλού. Οι λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν έχουν άμεση σχέση με το όνομα του μαγαζιού και συνήθως κρύβουν και εκπλήξεις. Για παράδειγμα, μπροστά από την μπετονιέρα υπάρχουν τα decks και τα βινύλια, ενώ εκεί στήνονται και οι μπάντες για τα live τους.

Το γιαπί ανοίγει από νωρίς το πρωί με το απαραίτητο καφεδάκι τις καθημερινές και λίγο πιο αργά το Σαββατοκύριακο, για να προλάβουμε να κοιμηθούμε και λίγο. Κάθε βράδυ όμως οι εργασίες τελειώνουν αργά με μπύρες, ποτά και signature cocktails. Στο γιαπί χτυπάνε κάρτα επαγγελματίες της περιοχής, φοιτητές, γυναίκες, άντρες, μικροί και λίγο μεγαλύτεροι, με κοινό χαρακτηριστικό το χαλαρό mood και attitude. 100% Θεσσαλονίκη δηλαδή.

Tip: τσέκαρε τί κρύβεται κάτω από τους καναπέδες.

γιαπί cafe bar – info

Διεύθυνση: Καθολικών 1, περιοχή Βαλαωρίτου.

Τηλέφωνο: 231 053 9603.

Instagram γιαπί

charasynd
charasyndhttp://thesstips.gr
Introvert, foodie, and traveler. Born and raised in Thessaloniki, Greece. Thesstips is my personal blog where I post whatever I find beautiful and interesting.

Δες επιπλέον

Σχόλια

Advertismentspot_img

Most Popular

Discover more from Thesstips

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading