Γνώρισε το κολυμβητήριο Νεάπολης Συκεών

Κλειστό θα παραμείνει από τις 15 Οκτωβρίου και μέχρι νεοτέρας το κολυμβητήριο Νεάπολης Συκεών. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, το ενεργειακό κόστος δεν επιτρέπει φέτος τον χειμώνα να λειτουργήσει η πισίνα.

Το κολυμβητήριο Νεάπολης Συκεών διαθέτει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, με πιστοποιητικά έγκρισης περιβαλλοντικών όρων από τη Διεύθυνση Προστασίας Περιβάλλοντος και διάθεσης υγρών αποβλήτων από την ΕΥΑΘ, όπως επίσης και πιστοποιήσεις για την ποιότητα του ύδατος.

Πρόγραμμα κολυμβητηρίου Νεάπολης Συκεών

Το Κολυμβητήριο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8.30 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Ώρες κοινού: 8.30 π.μ.-4 μ.μ. & 8 μ.μ.-9.30 μ.μ. Ενώ το Σαββατοκύριακο από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Τα παιδικά τμήματα αφορούν παιδιά 5 έως 14 ετών είναι τα απογεύματα, μόνο με ραντεβού.

Σε ό,τι αφορά στους ενήλικες, πέρα από τις ώρες για το κοινό, λειτουργούν και τμήματα εκμάθησης κολύμβησης (αρχαρίων και προχωρημένων), aqua και μυϊκής ενδυνάμωσης.

Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες, τα τμήματα κλπ. στην σελίδα του Δήμου Νεάπολης Συκεών. Επίσης, τηλεφωνικά στο Γραφείο Αθλητισμού (2313 329560) και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών (2310 200327).

Κανόνες-όροι συμμετοχής

Όλα τα μέλη διαθέτουν ατομική κάρτα, την οποία δείχνουν στη γραμματεία κατά την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου.

Υποχρεωτική είναι η έκδοση ιατρικής βεβαίωσης από δερματολόγο και καρδιολόγο ή παθολόγο.

Απαγορεύεται η είσοδος στην πισίνα σε όσους έχουν ανοιχτές πληγές ή σε άτομα που πάσχουν από μεταδοτική νόσο ή ίωση.

Πρέπει να έχουν περάσει τρεις ώρες από το τελευταίο γεύμα.

Υποχρεωτικά οι αθλούμενοι κάνουν ντους με σαπούνι πριν από την είσοδό τους στην πισίνα και μετά την κολύμβηση.

Ο απαραίτητος εξοπλισμός του αθλούμενου περιλαμβάνει σκουφάκι, μαγιό κολυμβητικό (όχι βερμούδα) και σαγιονάρες.

Δεν επιτρέπεται η χρήση αντηλιακών και κάθε είδους λιπαντικής ουσίας, διότι προσβάλλουν την ποιότητα του νερού.

Τι χρειάζεσαι για να κολυμπήσεις

Υπάρχει μία σειρά από πράγματα απαραίτητα για το κολυμβητήριο. Ο απαραίτητος εξοπλισμός περιλαμβάνει μαγιό, σκουφάκι, γυαλιά, πετσέτα και ένα λουκέτο για το ερμάριο όπου θα αφήσεις τα προσωπικά σου αντικείμενα.

Μπορείς να μπεις στην σελίδα του Zakcret sports για να δεις web offers στα συγκεκριμένα είδη, αλλά και σε άλλα αξεσουάρ πισίνας όπως βατραχοπέδιλα κλπ.